NEA

Ανακοίνωση για αλλαγή θέσης λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Δηλεσίου
/ /

Ανακοίνωση για αλλαγή θέσης λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Δηλεσίου

Ο Δήμος Τανάγρας ανακοινώνει στους κατοίκους της περιοχής Δηλεσίου, καθώς και στους εμπόρους και παραγωγούς που συμμετέχουν στην λαική του Δηλεσίου ότι:

Λόγω των συνεχιζόμενων έργων αποχέτευσης ομβρίων που εκτελούνται επί της οδού Αγίου Γεωργίου στο σημείο που διεξάγεται η λαϊκή, η λαϊκή αγορά  στις 27/4/2021  & στις 5/5/2021,   ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  θα  γίνει στην παλιά θέση .

 Δηλαδή στις οδούς Νίκης και Παναγιώτη Λιάπη .

Ζητούμε την κατανόηση όλων, αλλά το έργο που εκτελείται είναι σημαντικό για την περιοχή του Δήλεσι και θεωρούμε ότι η αναστάτωση που δημιουργείται είναι κατανοητή από όλους σας.

Ενημερώνουμε  τους παραγωγούς και τους εμπόρους της  λαϊκής Δηλεσίου, να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων , καθώς και το επιτρεπτό όριο των μέτρων πρόσοψης των πάγκων, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στις 24/3/2021 από την Δνση ανάπτυξης της ΠΕ Βοιωτίας, στην λαϊκή του Δηλεσίου, δεν τηρούνταν από ορισμένους.

Οι παραπάνω παραβάσεις συνιστούν λόγο επιβολής προστίμου στους υπευθύνους και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, σε επόμενη φάση κλείσιμο για κάποιο χρονικό διάστημα της λαϊκής αγοράς.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Χαρίσης Ξενοφών

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: «ΑNAKATAΣΚΕΥΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ»
Λειτουργία λαϊκών αγορών Δήμου Τανάγρας από 26/4/2021 έως 10/5/2021