Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για ενημερωτικές ημερίδες με θέμα «Διαγνωστική μελέτη των διαρθρωτικών προβλημάτων και Υποβολή προτάσεων για την ανάπτυξη της αιγοπροβατοτροφίας στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας».

Η  Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διοργανώνει ενημερωτικές  ημερίδες  με θέμα «Διαγνωστική μελέτη των διαρθρωτικών προβλημάτων και Υποβολή προτάσεων για την ανάπτυξη της αιγοπροβατοτροφίας στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 4-05-2023

 

20:00 μ.μ. Ενημερωτική ημερίδα για τους κτηνοτρόφους  των Δήμων: Λεβαδέων  και Δήμο Διστόμου-Αράχωβας – Αντίκυρας, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς, (Καραγιαννοπούλου 10, Λιβαδειά )

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  5-05-2023

 

11:00 π.μ. Ενημερωτική ημερίδα για τους κτηνοτρόφους των  Δήμων:  Αλιάρτου- Θεσπιέων  και Ορχομενού , στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων – Πέτρινα, (Λεωφόρος Αθηνών)

20:00 μ.μ. Ενημερωτική ημερίδα για τους κτηνοτρόφους των  Δήμων: Θηβαίων και Τανάγρας στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας ,( Αίθουσα Αρμονία, Μπέλλου Λουκά 1).

Παρακαλούνται όλοι οι   κτηνοτρόφοι  της περιοχής να παρίστανται , με σκοπό την ενημέρωσή τους και την υποβολή των προτάσεών τους μέσα από ένα γόνιμο διάλογο.

 

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 

ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

ΔΤ Περιφέρειας Κτηνοτροφία

Share on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *