ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ένα ακόμη έργο παραδίδεται στους δημότες του Δήμου Τανάγρας, το αναβαθμισμένο γήπεδο Οινοφύτων, προϋπολογισμού 400.000Є

Ένα ακόμη έργο ολοκλήρωσε η δημοτική αρχή στη Δ.Κ. Οινοφύτων, την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου της.

Το νέο έργο “Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο της Δ.Κ. Οινοφύτωνπεριλάμβανε την αντικατάσταση του χλοοτάπητα καθώς και βελτιώσεις στα αρδευτικά και αποστραγγιστικά συστήματα του γηπέδου, συνολικού εμβαδού 8.240 τ.μ.

Η προμήθεια του ποδοσφαιρικού συνθετικού χλοοτάπητα έγινε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA και των υλικών των δικτύων αποστράγγισης που απαιτήθηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN, τις αντίστοιχες ΕΛΟΤ, τις διεθνείς ISO, και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στα 400.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και η χρηματοδότησή  του προήλθε εξ ολοκλήρου από το Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι “Ακόμη ένα έργο αθλητικών εγκαταστάσεων παραδίδεται προς χρήση στους πολίτες έπειτα από τη συνεργασία του Δήμου Τανάγρας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Πλέον το γήπεδο Οινοφύτων διαθέτει νέο χλοοτάπητα και μαζί με τα υπόλοιπα έργα παρέχει σύγχρονες συνθήκες άθλησης και ασφάλειας για τους αθλητές και τους δημότες των Οινοφύτων. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Σπανό και την Αντιπεριφερειάρχη κα. Παπαθωμά για τη συμβολή τους σε έργα αναβαθμίσεων του Δήμου μας. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία τη δημιουργία υποδομών στον τόπο μας με προτεραιότητα τον δημότη και γνώμονα την ανάπτυξη”.

IMG_6825 IMG_6830 IMG_6832 IMG_6833 IMG_6838 IMG_6843ΔΤ- ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

Share on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *