ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Αναβάθμιση του γηπέδου 5Χ5 (Οικισμός Ο.Τ.Ε) στη Δ.Ε. Δηλεσίου. Προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα

Στα πλαίσια του ευρύτερου σχεδίου της Δημοτικής αρχής για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών σε κάθε γωνιά του Δήμου Τανάγρας υλοποιείται και το έργο της αντικατάστασης του φθαρμένου χλοοτάπητα  στο γήπεδο 5Χ5 του οικισμού ΟΤΕ στη Δ.Ε. Δηλεσίου.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και την τοποθέτηση νέου εγκεκριμένου συνθετικού χλοοτάπητα 700τ.μ., με σκοπό την αναβάθμιση των συνθηκών άθλησης στο γήπεδο 5Χ5, έτσι ώστε η αθλητική εγκατάσταση να καταστεί ανθεκτική στη χρήση και τις λειτουργικές ανάγκες, σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα και σήματα διασφάλισης ποιότητας, καθώς και ασφαλής για τους αθλούμενους.

Το κόστος της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 24.738,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου 24% ΦΠΑ και θα καλυφθεί από ιδίους πόρους.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι «η αναβάθμιση του γηπέδου 5Χ5 στον οικισμό του ΟΤΕ στη Δ.Ε. Δηλεσίου θα δώσει πνοή στην αθλητική ζωή του Δηλεσίου και θα αποτελέσει σύντομα πόλο έλξης για τη νεολαία μας».

IMG_5627 IMG_5629 IMG_5630_ IMG_5631_ΔΤ- χλοοταπητας

Share on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *