ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ολοκληρώνεται η επέκταση του Δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ Κλειδίου

Με γρήγορους ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου “Επέκταση του Δικτύου Ηλεκτρικού Φωτισμού σε οικισμούς του Δήμου Τανάγρας” και συγκεκριμένα στην Τ.Κ. Κλειδίου, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 530/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση έντεκα (11) στύλων, αντίστοιχων φωτιστικών σωμάτων από την αποθήκη Ίσσαρη Χρήστου έως την ιδιοκτησία Μυτάκη Σπυρίδωνα και από την κτηνοτροφική μονάδα Αθανασίου Κοκκόση έως το Γήπεδο της Τ.Κ. Κλειδίου.

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου πρόκειται να βελτιωθεί σημαντικά η ορατότητα κατά τις νυχτερινές ώρες σε ακόμα μεγαλύτερη έκταση του οικισμού.

Το συνολικό κόστος της επέκτασης αυτής ανήλθε στο ποσό των 11.719,24 € και η μελέτη και η υλοποίηση έγινε από την ΔΕΔΔΗΕ,  σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι “Πρόκειται για καίριες παρεμβάσεις, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής αναβάθμισης των οικισμών. Ο Δήμος θα στέκεται πάντα δίπλα στον πολίτη και θα προσπαθεί να τον στηρίξει με κάθε πρόσφορο τρόπο, στο μέτρο  πάντα των δυνάμεών του, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής του”.

IMG_7022 IMG_7024 IMG_7025 IMG_7027 IMG_7029 IMG_703013-11-2020. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

Share on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *