Ενημέρωση για τους ψεκασμούς για καταπολέμηση κουνουπιών την εβδομάδα 6-10 Ιουλίου 2020

Ο Δήμος  Τανάγρας ανακοινώνει το πρόγραμμα καταπολέμησης κωνοποειδών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , όπως έχει ανακοινωθεί από την ανάδοχο εταιρεία, για την επόμενη εβδομάδα από 6 Ιουλίου – 10 Ιουλίου.

Αναλυτικά :

  1. Την Πέμπτη 9 Ιουλίου, και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις Κοινότητες, Άρμα, Τανάγρα, Κλειδί, Άγιος Θωμάς, Ασωπία, Καλλιθέα.

  1. Την Παρασκευή 10 Ιουλίου , και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις Κοινότητες, Σχηματάρι, Οινόη, Οινόφυτα, Δήλεσι.

Οι ψεκασμοί γίνονται σε ποτάμια, ρέματα και άλλα σημεία όπου υπάρχουν στάσιμα νερά καθώς και σε σημεία όπου έχει παρατηρηθεί παρουσία κουνουπιών με υπόδειξη Δημοτικών ή Κοινοτικών Συμβούλων.

Επισυνάπτεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ψεκασμών από τον ανάδοχο του έργου της καταπολέμησης κωνοποειδών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι μελισσοκόμοι και οι κτηνοτρόφοι των παραπάνω περιοχών, καθώς και όσοι  δημότες έχουν να επιδείξουν σημεία για ψεκασμούς, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερα αναλυτικά στοιχεία με τους αντιδημάρχους των περιοχών των παραπάνω κοινοτήτων.

Πρόγραμμα συνεργείων 6_10 Ιουλίου

Share on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *