NEA

Ενημέρωση για τους ψεκασμούς για καταπολέμηση κουνουπιών την εβδομάδα 5 – 9 Οκτωβρίου 2020
/ /

Ενημέρωση για τους ψεκασμούς για καταπολέμηση κουνουπιών την εβδομάδα 5 – 9 Οκτωβρίου 2020

Ο Δήμος  Τανάγρας ανακοινώνει το πρόγραμμα καταπολέμησης κωνοποειδών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , όπως έχει ανακοινωθεί από την ανάδοχο εταιρεία, για την επόμενη εβδομάδα από 5-9 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά :

  1. Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου , και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις Κοινότητες, Σχηματάρι, Οινόη, Οινόφυτα, Δήλεσι.

Οι ψεκασμοί γίνονται σε ποτάμια, ρέματα και άλλα σημεία όπου υπάρχουν στάσιμα νερά καθώς και σε σημεία όπου έχει παρατηρηθεί παρουσία κουνουπιών με υπόδειξη Δημοτικών ή Κοινοτικών Συμβούλων.

Επισυνάπτεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ψεκασμών από τον ανάδοχο του έργου της καταπολέμησης κωνοποειδών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι μελισσοκόμοι και οι κτηνοτρόφοι των παραπάνω περιοχών, καθώς και όσοι  δημότες έχουν να επιδείξουν σημεία για ψεκασμούς, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερα αναλυτικά στοιχεία με τους αντιδημάρχους των περιοχών των παραπάνω κοινοτήτων.

Πρόγραμμα συνεργείων 5_9_ οκτωβριου

Απόφαση Δημάρχου για ορισμό αντιδημάρχων για την περίοδο από 01/10/2020 μέχρι 31/10/2021 εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου
Πρόσκληση για την 34η/2020 τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής