NEA

Ενημέρωση για τους ψεκασμούς για καταπολέμηση κουνουπιών την εβδομάδα 28 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2020
/ /

Ενημέρωση για τους ψεκασμούς για καταπολέμηση κουνουπιών την εβδομάδα 28 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2020

Ο Δήμος  Τανάγρας ανακοινώνει το πρόγραμμα καταπολέμησης κωνοποειδών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , όπως έχει ανακοινωθεί από την ανάδοχο εταιρεία, για την επόμενη εβδομάδα από 28 Σεπτεμβρίου – 2  Οκτωβρίου.

Αναλυτικά :

  1. Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις Κοινότητες, Αρμα, Τανάγρα, Κλειδί, Αγιος Θωμας, Ασωπία, Καλλιθέα.

Οι ψεκασμοί γίνονται σε ποτάμια, ρέματα και άλλα σημεία όπου υπάρχουν στάσιμα νερά καθώς και σε σημεία όπου έχει παρατηρηθεί παρουσία κουνουπιών με υπόδειξη Δημοτικών ή Κοινοτικών Συμβούλων.

Επισυνάπτεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ψεκασμών από τον ανάδοχο του έργου της καταπολέμησης κωνοποειδών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι μελισσοκόμοι και οι κτηνοτρόφοι των παραπάνω περιοχών, καθώς και όσοι  δημότες έχουν να επιδείξουν σημεία για ψεκασμούς, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερα αναλυτικά στοιχεία με τους αντιδημάρχους των περιοχών των παραπάνω κοινοτήτων.

Πρόγραμμα συνεργείων 28_2_ οκτωβρίου 2020

Πρόσκληση για την 33η/2020 τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής
Τεύχος Συνοπτικού Διαγωνισμού της μελέτης για το έργο «Ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων Γυμνασίου-Λυκείου Σχηματαρίου και μελέτη γεωθερμίας αυτών ιδιοκτησίας Δήμου Τανάγρας»