NEA

Ενημέρωση για το επίδομα στέγασης απο τα Κέντρα Κοινότητας
/ /

Ενημέρωση για το επίδομα στέγασης απο τα Κέντρα Κοινότητας

Σύμφωνα με το άρθρο 3 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, οι αιτήσεις στις οποίες συμπληρώνεται το εξάμηνο ισχύος δύναται να ανανεωθούν αυτόματα για έξι ακόμη μήνες, εφόσον εξακολουθούν να πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος.

Με την συμπλήρωση 6μηνών  από την έγκριση της αίτησης του επιδόματος στέγασης οι αιτήσεις οι οποίες δεν πληρούν πια τα κριτήρια, ή όταν έπειτα από  διασταυρώσεις του συστήματος διαπιστωθεί ότι έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα δηλωθέντα  στην αρχική αίτηση (ενδεικτικά: λήξη περίοδος ισχύος του ηλεκτρονικού μισθωτηρίου, αλλαγή σύνθεσης νοικοκυριού, αλλαγή των εισοδημάτων ή περιουσιακής κατάστασης του νοικοκυριού), οι αιτήσεις δεν θα ανανεώνονται και θα ενημερώνεστε μέσω  μηνύματος  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στην περίπτωση αυτή  η αίτηση ακυρώνεται αυτόματα. Για να ανανεωθεί για τους επόμενους 6 μήνες, εφόσον πληρείτε τα κριτήρια και με τη συμπλήρωση πάντα 6 μηνών από την έγκριση της αίτησης μπορείτε να προσέλθετε στο Κέντρο Κοινότητας  από 1η Σεπτέμβρη, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να κάνετε ανανέωση της αίτησης .

 Προσοχή: για να μην χαθεί κάποιος μήνας επιδότησης, η νέα αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί και να εγκριθεί έως 30/9/2019 για τις αιτήσεις που εγκρίθηκαν έως και 31 Μάρτιου 2019.

Για τους δικαιούχους που μέσω των αυτόματων διασταυρώσεων διαπιστωθεί ότι εξακολουθούν να πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος, η αίτηση θα ανανεωθεί αυτόματα για έξι ακόμα μήνες. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν σχετικά με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΠροσοχή: Όσοι εξ αυτών έχουν αλλαγές στη σύνθεση του νοικοκυριού τους σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο, οι οποίες δεν προκύπτουν μέσα από ηλεκτρονικές διασταυρώσεις, μπορούν εντός του Σεπτεμβρίου να ανακαλέσουν την αίτηση και να υποβάλλουν νέα.

Ενημέρωση για επιδομα στέγαση

Ενημέρωση για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς στην περιοχή μας
Πρόσκληση για την 25η συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής 2019