NEA

Μήνυμα του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-23
/ /

Μήνυμα του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-23

“Κάθε καινούριο ξεκίνημα συνοδεύεται από ελπίδες και προσδοκίες, αλλά και από εύλογες ανησυχίες και φόβους.

Ιδιαίτερα για σας, τους μαθητές και τις μαθήτριες, που το σχολείο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, αφού συνδέεται όχι μόνο με την καθημερινότητά σας, αλλά και με τα όνειρά σας για το μέλλον, είναι φυσικό η πρώτη μέρα του σχολικού έτους να είναι ιδιαίτερα σημαντική. Δίπλα σας υπάρχουν εκπαιδευτικοί  πανέτοιμοι να νοηματοδοτήσουν αυτό το νέο ξεκίνημα, και γονείς να σας στηρίξουν να κυνηγήσετε με αξιώσεις τα όνειρά σας.

Ο Δήμος Τανάγρας, οι Σχολικές Επιτροπές και προσωπικά ο ίδιος  θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την εκπαιδευτική κοινότητα και βρισκόμαστε στο πλευρό της σε κάθε περίσταση και για όποια ανάγκη προκύπτει. Προσπαθούμε καθημερινά να μεριμνούμε για την προστασία των πολύτιμων αγαθών της Παιδείας και της Υγείας, στοχεύοντας σε ένα ποιοτικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, όπου οι μαθητές μας να είναι υγιείς και να μαθαίνουν ασφαλείς.

Η φροντίδα των σχολικών μονάδων και η αναβάθμιση των υποδομών τους, αποτελεί προτεραιότητά μας. Οι σχολικές μας μονάδες είναι έτοιμες και τη φετινή χρονιά να σας υποδεχτούν γιατί έγκαιρα και σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων έχουμε υλοποιήσει σειρά έργων και παρεμβάσεων, που καθιστούν τα σχολεία μας ασφαλή και λειτουργικά.

Προτεραιότητά μας είναι να νιώθουν τα παιδιά μας ασφαλή και να απολαμβάνουν ένα φιλόξενο, καθαρό και λειτουργικό σχολείο, διότι εκεί χτίζεται το μέλλον μας.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, καλή κι εποικοδομητική σχολική χρονιά με δύναμη, αισιοδοξία και επιτυχίες.

Στους εκπαιδευτικούς, με εμπιστοσύνη στις γνώσεις και τις ικανότητες τους, εύχομαι δύναμη και υπομονή στην άσκηση του λειτουργήματός τους.

Στους γονείς που στηρίζουν και ενθαρρύνουν τα παιδιά τους, να συνεργάζονται και να συμπαραστέκονται στις προσπάθειες του σχολείου και να διαθέτουν ανεξάντλητη δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία ώστε να ξεπερνιούνται και τα πιο δύσκολα προβλήματα.

Καλή αρχή! Καλή σχολική χρονιά, με Υγεία πάνω απ’ όλα για όλους & όλες!”

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας

Πρόσκληση για την 32η/2022 τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής
Διακοπή νερού λόγω κλοπής μετασχηματιστή & καλωδίων στο αντλιοστάσιο