NEA

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Σχηματάρι
/ /

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Σχηματάρι

Στην μεγάλη αυτή προσπάθεια της Πατρίδας μας να πολεμήσει με κάθε όπλο τον Covid-19, οι ανάγκες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για φιάλες αίματος όλο και αυξάνονται.
Ο Δήμος Τανάγρας αφουγκραζόμενος την μεγάλη αυτή ανάγκη διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 12 Απριλίου από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και πολιτισμού ενώ παράλληλα οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε μας μαθαίνουν την αξία του συλλογικού.
Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και υγιεινής για την διασφάλιση όλων μας.
Επίσης όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν επιπλέον πληροφορίες ή να κλείσουν ραντεβού μπορούν να απευθυνθούν στο 2262057319 ή να στείλουν
e-mail στο katagrafi@tanagra.gr
Καλούμε όλους τους δημότες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας με σκοπό να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό και να εξασφαλίσουμε την επάρκειά του.

αιμοδοσια
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Το Υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα δοθούν tablet άμεσα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που δεν έχουν, προκειμένου όλοι να έχουν πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Πρόσκληση 2ης Συνεδρίαση ΕΠΖ 2020