NEA

Βελτίωση θέσης πωλητών στην λαϊκή αγορά Δηλεσίου
/ /

Βελτίωση θέσης πωλητών στην λαϊκή αγορά Δηλεσίου

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 35 του Ν. 4497/2017(ΦΕΚ 171/13.11.2017 τεύχος Α’) “Άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις” θα προχωρήσουμε στη διαδικασία βελτίωσης θέσεων για τους πωλητές(επαγγελματίες-παραγωγούς) που κατέχουν νόμιμη θέση στη λαϊκή αγορά του Δηλεσίου.

Οι ενδιαφερόμενοι πωλητές που επιθυμούν να αλλάξουν τη θέση την οποία κατέχουν και να διεκδικήσουν μία άλλη κενή που είναι κατά την άποψή τους και για οποιονδήποτε λόγο «καλύτερη» σε σχέση με την ήδη νομίμως καταληφθείσα θέση, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Τμήμα Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τανάγρας(Κτίριο παλιού Δημαρχείου) από 9/8/2021 έως 20/8/2021.

Η αίτηση(χορηγείται από την υπηρεσία) θα κατατεθεί είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδότηση επικυρωμένη από τα ΚΕΠ ή την Αστυνομία και θα συνοδεύεται από τα κάτωθι δικαιολογητικά :

  • Εκκαθαριστικό σημείωμα του τελευταίου οικονομικού έτους.
  • Φωτοαντίγραφο της αδείας λαϊκών αγορών σε ισχύ.
  • Υπεύθυνη Δήλωση σχετικά με την παραβατικότητα που έχει διαπιστωθεί κατά το τελευταίο έτος. ( Ως προς την μοριοδότηση )
  • Ασφαλιστική ενημερότητα. ( Ως προς την μοριοδότηση )
  • Φορολογική ενημερότητα. ( Ως προς την μοριοδότηση )
  • Παλαιότητα Αδείας. ( Ως προς την μοριοδότηση )

Επισημαίνουμε ότι :

  1. H άδεια πρέπει να είναι σε ισχύ.
  2. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ρυθμίσει το ημερήσιο τέλος και τυχόν άλλες οφειλές τους στο Δήμο.
  3. Οι υποψήφιοι κατατάσσονται με βάση το παρακάτω σύστημα μοριοδότησης του Παραρτήματος Ε’ και ο υποψήφιος με τα περισσότερα μόρια έχει το δικαίωμα να επιλέξει πρώτος κ.ο.κ.
ΚριτήριοΑριθμός μορίων
Παλαιότητα άδειας5 μόρια ανά έτος παλαιότητας
Έλλειψη παραβατικότηταςα. 30 μόρια, αν στο τελευταίο έτος δεν έχει διαπιστωθεί καμία παράβαση.
β. 0 μόρια, αν στο τελευταίο έτος έχει διαπιστωθεί μία (1) παράβαση.
γ.    10 μόρια, για κάθε παράβαση πέραν της μιας που έχει διαπιστωθεί κατά το τελευταίο έτος, με ανώτατη μείωση τα 40 μόρια
Ασφαλιστική ενημερότητα30 μόρια. Ο υποψήφιος οφείλει να είναι ασφαλιστικά ενήμερος μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία.
Ενημερότητα άρθρου 12 του ν. 4174/201330 μόρια. Ο υποψήφιος οφείλει να είναι φορολογικά ενήμερος μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο  Τμήμα Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τανάγρας, στα τηλέφωνα 2262058588 & 6944 250257 και 2262059350.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΑΡΙΣΗΣ    ΞΕΝΟΦΩΝ   

Πρόσκληση για την 29η/2021 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής
Ανακοίνωση Δήμου Τανάγρας για υπερκατανάλωση νερού