NEA

Ενημέρωση για τους ψεκασμούς για καταπολέμηση κουνουπιών την εβδομάδα 12 – 16 Οκτωβρίου 2020
/ /

Ενημέρωση για τους ψεκασμούς για καταπολέμηση κουνουπιών την εβδομάδα 12 – 16 Οκτωβρίου 2020

Ο Δήμος  Τανάγρας ανακοινώνει το πρόγραμμα καταπολέμησης κωνοποειδών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , όπως έχει ανακοινωθεί από την ανάδοχο εταιρεία, για την  εβδομάδα από 12 – 16 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά :

  1. Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις Κοινότητες, Αρμα, Τανάγρα, Κλειδί, Αγιος Θωμας, Ασωπία, Καλλιθέα.

Οι ψεκασμοί γίνονται σε ποτάμια , ρέματα και άλλα σημεία όπου υπάρχουν στάσιμα νερά καθώς και σε σημεία όπου έχει παρατηρηθεί παρουσία κουνουπιών με υπόδειξη Δημοτικών ή Κοινοτικών Συμβούλων.

Επισυνάπτεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ψεκασμών από τον ανάδοχο του έργου της καταπολέμησης κωνοποειδών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι μελισσοκόμοι και οι κτηνοτρόφοι των παραπάνω περιοχών, καθώς και όσοι  δημότες έχουν να επιδείξουν σημεία για ψεκασμούς, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερα αναλυτικά στοιχεία με τους αντιδημάρχους των περιοχών των παραπάνω κοινοτήτων.

Πρόγραμμα συνεργείων 12_16 Οκτωβρίου

Πίνακας αποφάσεων 34ης/2020 τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνεργασία Δήμου Τανάγρας – Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με επίκεντρο την εκπαίδευση. Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την αναβάθμιση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου