ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επίσκεψη της νέας Δ/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας στο Δήμαρχο Τανάγρας

Τον δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια επισκέφτηκε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο γραφείο του η νέα Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κα Παναγιώτα Σιδερά-Χουλιάρα.

Στη συνάντηση η νέα Δ/ντρια Π.Ε. Βοιωτίας ενημέρωσε τον δήμαρχο για τα νέα της καθήκοντα και ο δήμαρχος Τανάγρας από την πλευρά του τη συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων της και της ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο της.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην σχολική στέγη με έμφαση το Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου, θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Τανάγρας.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο της Διεύθυνσης Π.Ε. Βοιωτίας με γνώμονα την εύρυθμη κι ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου, αλλά και τη διάθεσή του για εξεύρεση λύσεων σε ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς. Επισήμανε ότι από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής υπάρχει συνεχής εγρήγορση για τα θέματα της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων και τόνισε ότι το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας που έχει καθιερωθεί με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα συνεχιστεί προς όφελος της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας.

Μετά το πέρας της εποικοδομητικής συνάντησης, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα αλλά και εξαιρετική διάθεση μεταξύ των δυο πλευρών για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται από κοινού άμεσα όλα τα ζητήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας,  ακολούθησε επίσκεψη της νέας Δ/ντριας Π.Ε Βοιωτίας στο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου.

diueu_protΔΤ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΝΤΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Share on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *