Δρομολόγια Τοπικής Συγκοινωνίας

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα δρομολόγια Τοπικής Συγκοινωνίας :

dromologia_new

Από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 θα γίνει αλλαγή της ώρας των δρομολογίων από το Δήλεσι προς το Σχηματάρι το πρωί και από το Σχηματάρι προς το Δήλεσι το μεσημέρι σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

νεο_δηλεσι

Η αλλαγή της ώρας γίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, κυρίως του Δήλεσι, για να υπάρχει ανταπόκριση με τα δρομολόγια του ΟΣΕ από Χαλκίδα  προς Αθήνα.

Σας ενημερώνουμε ότι από την ερχόμενη Τρίτη 04/02/2020 και κάθε Τρίτη, προστίθεται στα δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας του Δήμου μας, η γραμμή Πύλη – Πάνακτος – Πράσινο – Στεφάνη – Σκούρτα – Σχηματάρι. Η αναχώρηση θα γίνεται από Πύλη στις 09:00 το πρωί και η επιστροφή από Σχηματάρι στις 12:30 το μεσημέρι.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 01/03/2021

Από αύριο Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 από τα δρομολόγια της Δημοτικής συγκοινωνίας, θα λειτουργεί ΜΟΝΟ ή γραμμή ΟΙΝΟΦΥΤΑ– ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ – ΔΗΛΕΣΙ
Η λειτουργία των δρομολογίων θα γίνεται με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από τις Υπουργικές αποφάσεις για τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *